2021-06-09 97 views
Happy Friday 決定同同事黎Nut Tea買杯嘢飲,開開心心過一個下午我第一次黎到鰂魚涌分店,喺正地鐵站對面,好方便周圍仲有好多餐廳添,食完飯再黎買一杯飲品都得㗎!店內環境唔錯,小小嘅舖頭,但店主就用左好多心機佈置。到揀飲品喇!佢真係有好多款選擇架,有佢最出名嘅堅果奶,同我個人好喜歡嘅堅果奶蓋茶。如果想飲light d,仲有堅果奶配茶、同埋冷泡茶添。我就叫左我最最最鐘意嘅伯爵朱古力堅果奶蓋茶喇 呢間分店沖飲品都冇失水準,係朱古力味入面,飲到有淡淡嘅伯爵茶香。既可以滿足我飲朱古力飲料嘅意慾,又唔會太溜太濟,得一讚至於奶蓋,亦同樣好有水準,creamy到好似食緊朱古力雪糕咁朋友就叫左繽紛火龍果堅果奶蓋茶,我試飲左幾啖,都好好味呀佢個茶底有好重火龍果味,好似飲緊火龍果果汁咁,好足料。奶蓋呢,唔洗多講,一如既往嘅好味啦

我第一次黎到鰂魚涌分店,喺正地鐵站對面,好方便
周圍仲有好多餐廳添,食完飯再黎買一杯飲品都得㗎!

店內環境唔錯,小小嘅舖頭,但店主就用左好多心機佈置。

我就叫左我最最最鐘意嘅伯爵朱古力堅果奶蓋茶喇

朋友就叫左繽紛火龍果堅果奶蓋茶,我試飲左幾啖,都好好味呀