2024-02-26 43 views
大推! 開心果咖啡! 作為開心果控,見到呢間cafe近排都幾出名咁啱經過就去買咗試冰開心果咖啡呢杯真係無敵好飲,本身咖啡都好香,混合咗開心果味,估唔到好夾,仲有面頭有cream同開心果醬,成件事係加左好多分,滿足到我呢個開心果控 開心果味超級濃郁! 😍😍😍 真係要試試另外朋友嗰杯係開心果寒冰奶味重啲,甜啲,不過個開心果味依然好濃厚 啱晒唔飲咖啡嘅人但係如果頂得順咖啡因,強烈推介開心果咖啡!(可能我都幾好咖啡🤤,而佢兩個真係太match 啦)眼見都幾多人食嘢,我就外賣咗一個bagel 同一個沙律比自己做dinner 韓式牛肉芝麻貝果包入邊有泡菜牛肉,面頭有黑芝麻,呢啲黑芝麻果然係神落一筆,除咗增加香味之外,口感亦有所變化,而泡菜加牛肉嘅配搭,係唔會出事,成個包都幾好食,bagel好煙韌,就算買咗返屋企都隔咗一段時間,我都覺得幾好食雞肉粗麥粉沙律呢個有啲中東嘅感覺,雞肉有咖喱嘅香味,而成個沙律都有香草味,雞肉望落去仲以為會有啲鞋,點知食落去都好嫩,而且咖喱味估唔到咁上癮,少少辣但係好入味,會追住黎食而成個沙律都幾飽肚,我食咗大半都已經飽啦 🫣🫣最後都係同人share會開心啲 整體飲食都幾好
大推! 開心果咖啡!
作為開心果控,見到呢間cafe近排都幾出名
咁啱經過就去買咗試

冰開心果咖啡
開心果味超級濃郁! 😍😍😍 真係要試試

另外朋友嗰杯係開心果寒冰
奶味重啲,甜啲,不過個開心果味依然好濃厚
啱晒唔飲咖啡嘅人

但係如果頂得順咖啡因,強烈推介開心果咖啡!
(可能我都幾好咖啡🤤,而佢兩個真係太match 啦)

韓式牛肉芝麻貝果包

雞肉粗麥粉沙律

整體飲食都幾好,唔怪得都見到佢keep住有人嚟等位
開心果咖啡真係再次推介俾大家!