2016-05-14 909 views
之前網上見到嵐山lunch set抵食,係尖沙咀返工的我即時約左幾個同事一齊試試!Lunch set價錢由$98-$148不等,有鰻魚飯、刺身丼等,喜愛拖羅的我,最後選定了拖羅丼($148)。拖羅丼內有吞拿魚蓉,質感細膩,都算鮮香,份量都多,而質素算中等。而價錢就貴在重點的中拖羅,足足有三大片,好厚身,其實都幾抵食!而且真係入口即融,完全無筋!因為好肥美,所以魚油味好香,沒想到中拖羅已經可以拍得上大阪黑門市場大拖羅的質素!大推薦!價錢也十分相宜。中拖羅比菜單上的圖片更為吸引呢!吞拿魚那味道仍然在口中回香,現在望到相片都想再Encore!幾時再來呢?

Lunch set價錢由$98-$148不等
拖羅丼

幾時再來呢?
$148 (Lunch)
拖羅丼