🔷黑鬼叉燒拉麵🔷對食方面,拉麵係首選,都去過好多不同食店試過拉麵,而呢一間係令我印象深刻,同朋友一齊去調景嶺上堂,之後再食拉麵,呢度拉麵有好幾個選擇,味道同分別都挺大,照顧到每位客人既口味同需要,我食既係黑鬼叉燒拉麵,味道都比較濃郁,叉燒既味同湯好岩,拉麵好滑溜,食到暑暑聲🔝🔝🔷酸湯肥牛拉麵🔷酸酸既味道就好令人胃口大開既,仲有埋肥牛,成個拉麵既配搭,都好鐘意食,食肥牛最緊要係有牛既味道,薄薄口感能夠入口即溶,味道好開胃🔝🔝呢碗酸湯肥牛拉麵真係一絕🍜,湯頭酸酸地,啖啖都刺激到味蕾😋,當中嗰份鮮味同酸香完美結合,令人食指大動。肥牛滑嫩又多汁🐮,喺口中即溶,同啲彈牙拉麵🍲相得益彰。湯底㖞得嚟唔會太油,清新得嚟充滿層次,隨啲高質素嘅配料一齊入口,簡直係味覺嘅盛宴🎉。中間嗰隻溏心蛋🥚嘅流心好似藝術品般,為呢碗湯麵添加咗幾分鐘嘅精緻感。海帶絲嘅爽脆加埋柔滑嘅拉麵,令整體口感層次分明,令人食欲大增!😄每次提起都令人垂涎三尺,無論係風雪交加嘅寒冬❄️,定係夏日炎炎🌞,呢一碗暖笠笠嘅拉麵都能為食客帶來滿足同溫暖。一邊欣賞佢顏色繽紛嘅外觀🌈,一邊品嚐,每一啖都令人心情愉悅,猶如品味人生一般嘅滋味。食肥牛拉麵
🔷黑鬼叉燒拉麵🔷
🔷酸湯肥牛拉麵🔷
酸酸既味道就好令人胃口大開既,仲有埋肥牛,成個拉麵既配搭,都好鐘意食,食肥牛最緊要係有牛既味道,薄薄口感能夠入口即溶,味道好開胃🔝🔝呢碗酸湯肥牛拉麵真係一絕🍜,湯頭酸酸地,啖啖都刺激到味蕾😋,當中嗰份鮮味同酸香完美結合,令人食指大動。肥牛滑嫩又多汁🐮,喺口中即溶,同啲彈牙拉麵🍲相得益彰。湯底㖞得嚟唔會太油,清新得嚟充滿層次,隨啲高質素嘅配料一齊入口,簡直係味覺嘅盛宴🎉。中間嗰隻溏心蛋🥚嘅流心好似藝術品般,為呢碗湯麵添加咗幾分鐘嘅精緻感。海帶絲嘅爽脆加埋柔滑嘅拉麵,令整體口感層次分明,令人食欲大增!😄每次提起都令人垂涎三尺,無論係風雪交加嘅寒冬❄️,定係夏日炎炎🌞,呢一碗暖笠笠嘅拉麵都能為食客帶來滿足同溫暖。一邊欣賞佢顏色繽紛嘅外觀🌈,一邊品嚐,每一啖都令人心情愉悅,猶如品味人生一般嘅滋味。食肥牛拉麵,真正係一個令人感到快樂嘅美食體驗🎈。
🔷忌廉粟米流心脆餅🔷
一見到佢就叫了一碟,一人一個,炸到好香,鐘意食佢既外層,香脆好食,入面既粟米流心醬,多到流晒出黎,一食就停唔到,係咁追住啲醬🔝🔝