朋友好鍾意食义燒及乳豬,佢上次响神燈食完之後就推介叫我哋一定要去試下,包保我哋食完都俾心心💕,講到咁正,當然要去試下喇😝。🥢即燒乳豬(1/4)$258乳豬皮質光滑,皮薄酥脆,肉質軟嫩,唔會太肥膩亦唔會太瘦,口感正,肉味甜香👍。🥢伊比利亞叉燒皇$258厚切叉燒,烤得好靚仔,色水潤澤又有濃邊,肥瘦適中,脂肪入口即溶,肉質鬆軟中亦不失口感,蜜味濃郁亦帶點焦香🤩。🥢星洲麥皮蝦$268用上連殼原隻大蝦,肉汁完全被鎖住,鮮甜多汁又爽彈,與麥皮甜香脆卜卜嘅口感合併,鹹鮮味美嘅配搭😋。🥢濃湯一級浸翡翠$168菜心削去外皮,爽脆鮮嫩,一級竹笙果然好厚身,口感爽滑,兩者完全吸收哂濃濃嘅湯汁,滋味😙。🍚白飯有咁靚嘅义燒當然要叫碗白飯喇,飯質都唔錯喎。🍮牛奶布甸$25口感滑溜綿密,奶味香濃。

🥢即燒乳豬(1/4)$258

🥢伊比利亞叉燒皇$258

🥢星洲麥皮蝦$268

🥢濃湯一級浸翡翠$168

🍚白飯
有咁靚嘅义燒當然要叫碗白飯喇,飯質都唔錯喎。

🍮牛奶布甸$25
口感滑溜綿密,奶味香濃。
牛奶布甸

牛奶布甸