其實喺銅鑼灣搵間好食又抵食嘅泰國菜唔容易,「食飯」出品幾好,不過追求環境舒適闊落嘅朋友就未必滿足到。🤣anyways,呢間餐廳睇落都係sell街頭風味,只要夠乾淨企理,都唔會太扣分。同埋佢地上菜超神速⚡️⚡️想快食嘅朋友無問題!短時間內我已經食咗兩次,menu上嘅菜基本上係最大路香港人會食嘅嘢,唔會好出奇,但係又會令人樣樣都試下咁。🌝今次最驚喜係炸豬腩肉飯。🌟上到嚟個炸豬腩肉仲係熱氣騰騰,應該係啱啱即刻炸起就上碟,豬皮非常脆口,個醬汁辣中帶酸,解膩唔錯。好邪惡,但好好食。😈金邊粉係average地好食,即係唔會太鹹,唔會太酸,炒得夠乾身。👍🏻炒椰菜苗幾好,夠鑊氣,輕輕帶點辣(嗌返杯龍眼冰先LOL)。蝦餅正常,份量好夠,不過唔算特別彈牙,中中挺挺咁囉,食得多就開始feel到熱氣喇LOL另外第一次食咗炒河都係水準之作,有機會可以試試。🫡

今次最驚喜係炸豬腩肉飯。🌟
炸豬腩肉飯

炒椰菜苗幾好,夠鑊氣,輕輕帶點辣(嗌返杯龍眼冰先LOL)。

另外第一次食咗炒河都係水準之作,有機會可以試試。🫡
炸豬腩肉飯