2023-08-03
📍銘興山西刀削麵(尖沙咀)尖沙咀厚福街2號地下A號舖食粉麵不嬲都係我一諗唔到食乜就會食,而呢間銘興刀削麵就是個好東西,食物大份上菜又快手😋😋👉麻辣手撕雞,雙拼麻辣豬腸刀削麵💰 $77😋😋😋😋.5/5麻辣手撕雞夠嫩夠入味,而豬腸唔會肥膩,又有咬口。底層仲有好多青瓜絲,佢餸同刀削麵係分開上,兩樣都份量多多,其實2個人share 都夠食👍🏻👍🏻👍🏻😆😆👉麻辣牛筋腩拼麻辣牛展刀削麵 💰$88😋😋😋😋.5/5一樣餸同麵一樣分開上,一樣都係大大份😋😋😋大份之餘又好味,牛筋腩好淋又好入味好牛展都好入味,有青瓜絲墊底,面頭仲有香口花生🥜好味👄👄👄加凍檸茶💰+6👉花雕醉雞刀削麵💰$78😋😋😋😋.3/5原隻雞脾配上流心蛋望見都流口水,食落花雕味勁入味!雞脾肉特別嫩滑,雞皮爽口彈牙,無得頂😋😋😋熱飲💰$3👉涼拌青瓜💰 $42😋😋😋😋.5/5四川嘅麻辣醬汁再加上惹味既蒜,青瓜🥒爽脆入味。😆😆😆回頭: yesYesyes!!食物大份又好味,刀削麵好岀色,真係食到捧住個肚走!仲有佢個免費醃蘿蔔,超級好食👍🏻👍🏻😆😆#kermit食在尖沙咀
尖沙咀厚福街2號地下A號舖
👉麻辣手撕雞,雙拼麻辣豬腸刀削麵
💰 $77
熱飲💰$3
👉涼拌青瓜
💰 $42
😋😋😋😋.5/5
四川嘅麻辣醬汁再加上惹味既蒜,青瓜🥒爽脆入味。😆😆😆
#kermit食在尖沙咀