2019-10-22 1165 views
好耐之前已經食過一次,因為念念不忘(個任食薯條同沙律),所以又一次返黎。今次黎到發現個menu唔同左,好似易睇左啲。我地叫左個兩個set share。西班牙黑毛豬拼盤:呢個拼盤之前食過,已經好鍾意,最主要佢個肉唔會覺得咸,感覺得出係好新鮮整出黎既,配埋個蒜蓉包真係好match。虎蝦濃湯:呢個之前未試過,朋友揀既係是日餐湯,咁係羅宋湯,我就想試佢個虎蝦濃湯,要加錢。個蝦啲肉好結實,同埋真係好大粒,店員教我地飲之前要用個粒蝦搞一搞個湯先,個湯堅係好濃蝦味,好飲。任食薯條同沙律:呢個係要refill嫁,任食既都好食呀。加拿大豬鞍排:個豬排好大塊,肉質都幾嫩。呢個唔錯。Crab Cake:會覺得個豬排只係唔錯,係因為比個crab cake完全迷住左。佢地落足左蟹肉,係啖啖都係肉呀,如果好鍾意食蟹既人(例如本人),會好鍾意呢個cake。芝士蛋糕:呢個芝士蛋糕又係好好食,佢係跟餐既,細細件,唔會覺得罪惡。overall最鍾意係個crab cake同埋個虎蝦湯。
今次黎到發現個menu唔同左,好似易睇左啲。

我地叫左個兩個set share。

西班牙黑毛豬拼盤:
西班牙黑毛豬拼盤

虎蝦濃湯:
虎蝦濃湯

任食薯條同沙律:
呢個係要refill嫁
,任食既都好食呀。
沙律

加拿大豬鞍排:
個豬排好大塊,肉質都幾嫩。呢個唔錯。
加拿大豬鞍排

Crab Cake:

芝士蛋糕:
呢個芝士蛋糕又係好好食,佢係跟餐既,細細件,唔會覺得罪惡。
芝士蛋糕

overall最鍾意係個crab cake同埋個虎蝦湯。
西班牙黑毛豬拼盤
虎蝦濃湯