朋友介紹下試咗呢間新開既西班牙菜,間餐廳第一眼俾人既感覺裝修幾modern,原本預計價錢都幾貴,點知睇完餐牌都有啲surprise 定價偏低,我諗可能係餐廳新開想吸引下啲客源所以咁做,咁都好,等我地可以試多啲😁頭盤我地叫咗西班牙火腿包,包香脆蕃茄鮮甜,再加埋啲火腿,味道唔錯仲有蒜片蝦,羊肉串,西班牙奄列,最值得一提既係個經理介紹既招牌奄列,同燒羊肉串。羊肉串燒到適中,肉質鮮嫩。主菜我地叫咗燴牛肉,蒜香雞,同西班海鮮焗飯。個西班牙焗飯真係值得推介只係二百幾蚊但有四隻虎蝦(抵到無朋友😂)!蒜香雞啲雞質嫩滑,加埋啲炸香蒜一起食真係好香口。燴牛肉用咗厚身牛展,仲有一碟意粉(好飽)不過餐廳最重要都係服務,間餐廳啲服務好好,極力推薦呢間餐廳,俾個讚!

西班牙火腿包
燒羊肉串