2022-09-06 848 views
之前有日路經此地,見到lunch set好抵食,食過亦都非常出色,所以決定晚市黎試一試佢由於我哋好鍾意飲酒,所以Booking都約咗響六點,諗住一邊飲一邊食,坐低二話不說一定要開支白酒先,頭盤唔使講一定要食生蠔,當日日本生蠔屬於海水味重啲,爽身,但鮮甜嘅樓面服務異常地出色😛響佢介紹之下,我哋叫咗以下嘅食物(當日其實飲咗六支酒,一杯啤酒,兩杯Cocktail,中間仲有幾shot Lemon cello,所以醒咗之後仲可以憑記憶寫到咁多嘢,我已經覺得自己好叻)最黐線嘅地方係,佢真係每一樣嘢都咁好食,所以就算之後醒返,都記得一定要寫返呢篇食評威威chef 同Billy 都真係用心制作同工作,真係要多啲幫襯呢類型嘅小店,物超所值
是日精選日本伊比壽真蠔
樓面服務異常地出色😛