今日拍拖仔💕難得Me time可以hea~~有人介紹我去山林道搵~~因為呢到有好多特別食店🤗我係街頭見到好多人排隊搭𨋢上,我哋就跟住上😂😂😂佢哋係樓下已經介紹緊咖啡同街頭珍多冰🤩食物巴東牛肉飯lunch set食到招牌巴東牛肉飯🥳呢個真係好好食!佢啲牛肉好腍,個汁少少辣~好開胃🤤我唔記得咗撳金貝飯🥲掛住睇其他嘢…佢個牛肉飯擺得好好得意🤗珍珠米配汁食好有印尼feel~沙嗲印尼炒米粉呢個都好讚!沙嗲汁超香濃💕一定要撈好啲米粉先😂佢啲洋蔥半生熟,加上沙嗲汁好有層次椰皇咖啡本身跟餐可以優惠價加嘢飲~但係我實在太想試佢嘅椰皇咖啡🤩真係值得一試!佢真係個椰皇開出嚟沖咖啡~佢哋嘅咖啡好好飲!上嚟飲咖啡都抵😆佢哋嘅咖啡好香好清~椰汁冰我就嗌咗椰汁冰🥳我仲以為佢係一個椰子😂BTW,佢個杯好得意😊~入面嘅椰汁好好飲!墨魚角墨魚角都係超出自己預期🥳我以為佢係爽口彈牙嗰啲,但原來佢係外脆內軟🙈好好食!街頭珍多冰黎到壓軸街頭珍多冰😆搭𨋢上嚟嘅時候已經見到佢都係招牌之一!佢有個雪糕同埋啲椰汁~再加上紅豆🫘斑斕粒、芒果粒👍🏻真係超級正呀🍨其他佢呢度一上嚟就好開揚~坐得舒服~望住出邊個景,而家應該要休息一下🫶🏻好好享

食物

巴東牛肉飯

佢個牛肉飯擺得好好得意🤗珍珠米配汁食好有印尼feel~

沙嗲印尼炒米粉

椰皇咖啡

椰汁冰

我就嗌咗椰汁冰🥳我仲以為佢係一個椰子😂
BTW,佢個杯好得意😊~入面嘅椰汁好好飲!

墨魚角

街頭珍多冰

其他

佢呢度一上嚟就好開揚~坐得舒服~望住出邊個景,而家應該要休息一下🫶🏻好好享受呢一個午餐💕
同埋好surprise 呢到有車仔籃,女士可以放低個袋~唔使壓大髀又唔怕整污糟💜

• 巴東牛肉飯
  • 峇里堂珍多公雞冰冰