前菜有七款韓國小碟無限refill 包括泡菜 醃青瓜 薯仔蓉 醃菠菜 醃芽菜 相當豐富🎀濟州黑毛豬梅花肉 $268黑毛豬梅花肉軟腍 嫩滑 好Juicy 配埋芥末醬 覺得一啲都唔覺得漏 🎀⁠ ⁠豬皮$88骨膠原呀 韓燒點可以唔食豬皮 用咗特別醬汁醃製一啲豬臊味都冇 甜甜地超級好味 煙煙韌韌 店員話每天朝15秒就食得 必點!🎀月見牛肩肉$238牛肩肉雪花分明 牛肉味濃 燒好後點埋生雞蛋 汁一齊食 好滑 好yummy🎀牛胸肉$98牛胸肉雪花分明 每邊燒10秒就食得 分量多 性價比高🎀⁠韓式炒粉絲$92超驚喜 炒得好入味 必食!入邊有肉絲 燈籠椒 洋蔥 材料豐富 看似簡單 但真係好好味🎀芝士蛋糕配雪糕$55今日正正就係同先生週年紀念 原來先生早已同店員講 預先寫字係甜品度 好驚喜 店完仲畫埋畫係上面 真開心芝士蛋糕係巴斯克芝士蛋糕 入面香滑到不得了 呢個甜品性價比超高📍冬柏 (啟德)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 5樓L506號舖

🎀濟州黑毛豬梅花肉 $268

🎀⁠ ⁠豬皮$88

🎀月見牛肩肉$238

🎀牛胸肉$98
牛胸肉雪花分明 每邊燒10秒就食得 分量多 性價比高

🎀⁠韓式炒粉絲$92

🎀芝士蛋糕配雪糕$55

📍冬柏 (啟德)
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 5樓L506號舖
  • 食堂豬皮