2024-01-30
House FiftyEight地址:觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓All Day Breakfast $138紐倫堡腸,黑松露炒蛋,大啡菇,焗豆,厚切番茄,薯餅,田園沙律,多士品嚐呢份All Day Breakfast,性價比的確高👍。紐倫堡腸煙韌有嚼勁,黑松露炒蛋香滑惹味,大啡菇肉厚多汁😋焗豆香甜,番茄厚切自然鮮美,薯餅外脆內軟,田園沙律清新,同埋多士鬆脆😊。Slow Cook us Prime Top Blade Steak $148 慢煮美國安格斯頂級牛板腱牛板腱是牛肉中較為平價但風味出眾的部位,位於肩胛下方。呢個部位既肉質因為含有一條較硬的筋,所以傳統烹飪方法可能會比較咬勁十足。然而,當利用慢煮技術,也就是低溫長時間烹煮,這條筋便會變得非常柔嫩,肉質亦可保持多汁。+ $16 薯條 Potato Fries講真,呢個咁抵既價錢食既薯條真係超出咗我預期,薯條熱辣辣,炸得好好味,會令人想再食😋😋性價比高,值得追加+ $13 Cappuccino 咖啡大大杯,泡沫好綿好creamy,而且大大杯,拉花圖案亦拉得好靚👍
地址:觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓
All Day Breakfast $138