2024-02-27
尖沙嘴巴里餐廳!食物種類都幾多 滿滿東南亞風味😋我見到lunch set 超級吸引 而且大概$60-70可以有一個餐仲要有d送係得中午有!下次要過來試試🫶🏻餐廳闊落 而且都幾多位 我哋星期四晚去到 都唔需要排隊🏃🏻♂️ 同朋友坐下傾下計都好舒服但留意返餐廳係比較早少少收 9:30pm就閂門~招牌巴東牛肉🥘 ($150)巴東牛肉應該係好多東南亞國家既特色菜食落去超級野味 有少少辣辣哋 又有甜味中和下👅牛肉燜得好淋 而且好juicy 牛既部位應該係牛展!蝦醬炒通菜🦐 ($68) 通菜炒得幾好 仲食到脆脆哋蝦醬都好香 係餐廳自家製 絕對唔會太鹹 不錯👍🏻印尼特色炒麵🍜 ($93) 呢個炒麵好夠鍋氣 有少少似中式炒麵但係麵條係用左油麵 配埋芽菜、煎蛋既蛋漿 同埋雞肉👀芒果真多雪糕冰🥭 ($60) 下面泡冰椰汁味超級濃 🥥 配埋芒果 加餐廳手製的珍多條 幾特別呢個都係我第一次食 如果呢個冰係夏天食一定仲正!🌞飲品🥤飲品選擇都幾多 又有最基本既汽水、熱茶仲有好幾款mocktail😍 我試左巴里•島⛱️ 味道同 virgin pina colada一樣😙味道: 🌟🌟🌟.5/5 📍 峇里堂 (尖沙咀)地
食物種類都幾多 滿滿東南亞風味😋
仲要有d送係得中午有!下次要過來試試🫶🏻
但留意返餐廳係比較早少少收 9:30pm就閂門~
招牌巴東牛肉🥘 ($150)
巴東牛肉應該係好多東南亞國家既特色菜
食落去超級野味 有少少辣辣哋 又有甜味中和下👅
牛肉燜得好淋 而且好juicy 牛既部位應該係牛展!
蝦醬炒通菜🦐 ($68)
通菜炒得幾好 仲食到脆脆哋
蝦醬都好香 係餐廳自家製 絕對唔會太鹹 不錯👍🏻
印尼特色炒麵🍜 ($93)
呢個炒麵好夠鍋氣 有少少似中式炒麵
但係麵條係用左油麵 配埋芽菜、煎蛋既蛋漿 同埋雞肉👀
芒果真多雪糕冰🥭 ($60)
下面泡冰椰汁味超級濃 🥥 配埋芒果
加餐廳手製的珍多條 幾特別呢個都係我第一次食
如果呢個冰係夏天食一定仲正!🌞
飲品🥤
飲品選擇都幾多 又有最基本既汽水、熱茶
仲有好幾款mocktail😍
味道: 🌟🌟🌟.5/5
📍 峇里堂 (尖沙咀)
地址:尖沙咀彌敦道176號The Nate 3樓