2018-09-03
餐廳係APM隔離,行兩分鐘就到,重點係性價比極高,假日lunch buffet都係$88加一,去邊搵!出面一個set lunch都要呢個價啦!餐廳闊落,坐得舒服,冷氣夠凍,正既!(12點正先會開門,大家唔好太早到,要係門口等)當然呢個價錢亦都唔好有過份嘅期望,呢度無生蠔同鵝肝呢d貴價食材。 不過食物嘅選擇都好多,而且質素亦都好好。每人跟一杯餐飲,汽水同埋熱飲係免費嘅,其他特飲都要加錢。我怕熱所以揀左汽水,朋友仔就揀咗蘋果茶 (個杯好靚!)大家放心,呢度既食物雖然選擇好多。不過絕對唔係只得到會嘅質素。而且呢度有個優點就係食物無左之後,refill嘅可能係其他食物,令到選擇更加多。呢碟推介蟹柳蝦子沙律同埋龍利柳闊條麵。 沙律好新鮮,match左幾樣菜。龍利柳闊條麵夠creamy,不過唔肥膩。所以係有再encore既!炸物唔會好油膩,唔會炸得好乾身。瑞士雞翼好入味,雞肉好滑。呢度肉類嘅選擇都唔少,不過唔係粗製濫造,絕對值回票價。
餐廳闊落,坐得舒服,冷氣夠凍,正既!
(12點正先會開門,大家唔好太早到,要係門口等)
炸物唔會好油膩,唔會炸得好乾身。
瑞士雞翼好入味,雞肉好滑。
呢度肉類嘅選擇都唔少,不過唔係粗製濫造,絕對值回票價。