2023-07-07 105 views
今日中午五點一個人去呢度食飯。唔使等位直接入座。入邊只有兩台客。枱面有QR code可以自助落單。第一次揀咗三文魚嗰個$98飯。入面有五件厚切三文魚,少量青瓜,少量車厘茄同埋雞蛋絲。我要咗一半飯同一半沙律菜。首先講個白飯。佢係冇調味嘅珍珠米。三文魚感覺唔係太新鮮連住一D🤮灰色嘅魚肉。沙律菜用火箭菜食落有啲苦,同埋青瓜蕃茄都係普通大陸貨。感覺係將全部嘢撈埋一碗,自己家庭式都可以整到。建議可以入D靚D既魚生。因為其他配菜成本都好低,感覺唔係好值。仲飲咗一杯大嘅牛油果奶昔。我諗有¼個牛油果cream同埋水同冰打成。完全冇落糖。杯嘢飲幾健康。不過食完一次,飯加一杯嘢飲$138。仲只係收現金。下次唔會再幫襯性價比低。差唔多時間周圍都有下午茶。或者壽司郎都係好選擇。追求健康,但係荷包都要健康。

三文魚感覺唔係太新鮮連住一D🤮灰色嘅魚肉。

沙律菜用火箭菜食落有啲苦,

同埋青瓜蕃茄都係普通大陸貨。

感覺係將全部嘢撈埋一碗,自己家庭式都可以整到。

建議可以入D靚D既魚生。

因為其他配菜成本都好低,感覺唔係好值。

2023-07-07