Sky726

2022-05-09 258 views
母親節諗住同媽媽中午食間靚靚地既西餐慶祝下,見OpenRice 既評價都幾好就諗住試下,但去完真係唔明點解咁多好評,呢個價錢同餐廳既水準真係唔係正比。首先,個景係城景,可能係朝早唔太靚,望落去啲樓都係舊樓。個位係卡位都算幾舒服既。其次,啲嘢食都尚可,意粉幾大碟都好juicy好食嘅。但牛可能係慢煮好韌,感覺塊牛好老咁,仲要唔係平傢。相較個慢煮雞髀就好好多,雞髀外脆內軟,大大隻係幾好食既檸檬蛋白既甜品就好難食食落去好好好甜又好酸…其實啲嘢食都還好,係服務態度好差,我都唔明點解一間中價位既西餐可以咁差?上菜速度唔算快,但可接受。不過食完意粉成隻碟都係汁都冇人換碟,啲staff個個好似發緊夢咁… 之後抹佐手既濕紙巾叫人黎收一下,準備食甜品,個staff好唔情願咁,拎個托盤過嚟叫我自己汁上去,我真係黑人問號個陣冇出聲,廢事慶祝咁唔開心。我都唔明點解可以咁既服務態度?

檸檬蛋白既甜品就好難食
食落去好好好甜又好酸…

2022-05-08
$220 (Lunch)
Celebration
Mother's Day