小店有好多特色味道嘅雞蛋仔,人氣No.1、3、4、5都好吸引,不過我地已經半飽,已經食唔落麻糬,加上想試真D蛋香,所以最後揀左人氣No.1。人氣No.1海鹽焦糖雞蛋仔 $34等大概十分鐘就有,滿心期待,但拎上手果陣打左個特,心諗「咁輕嘅?😨」呢個雞蛋仔空氣感十足,食完好似食左陣風….😂空心程度好高,外圍果一圈更加得層脆皮….😑另外,唔明點解海鹽同焦糖呢個組合會咁油😯掂完手指變到油淋淋….🤔不過,佢真係好味😋,唔會好甜,焦糖味幾出,中間果D雞蛋仔外皮好脆之外,仲有好似布甸質地嘅內餡,如果成個都係咁嘅口感就更好🙊。

人氣No.1海鹽焦糖雞蛋仔 $34
人氣No.1海鹽焦糖雞蛋仔

人氣No.1海鹽焦糖雞蛋仔

2023-04-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$34 (Tea)