2023-09-16
2個人星期二晚市去食,差唔多坐滿但唔洗等位,總共叫左2杯野飲同2樣野食。唔知點解d侍應姐姐好中意堆埋同一個方向做野,要等運到趁佢地望向另一個方向先落到單,但佢地態度ok 既。出餐都算幾快,食物我本身諗住呢間野走打卡路線所以都預佢偏細。第一樣黎既係玫瑰醬大蝦扁意粉,辣味唔重,偏茄味多d,意粉份量正常偏少,算係不過不失。第二樣係芝士辣炒雞肉,佢係多汁果款辣雞,辣度可以話冇乜,上面鋪左少少略稀既芝士,雞大概有十細舊,仲有四條年糕仔。重點係,d雞真係好咸好咸好咸(重要事情要講3次)。我地特登齋試個汁同其他食材發現咸既係雞肉本人,因為好肚餓又唔想浪費食物所以焗住都食哂佢,咸到我埋單走都忍唔住同番個店員講你地碟野好咸。埋單四百幾蚊,其實係食唔飽,性價比極低,唔會encore。
埋單四百幾蚊,其實係食唔飽,性價比極低,唔會encore。