2024-03-14 311 views
嚟到冬天呢啲時間,最好一定係食火鍋,加上我呢啲食肉獸,對於火鍋我係非常之挑剔嘅!呢間試過都真係幾滿意💖胡椒花膠湯💖花膠雞湯絕對係真材實料,用多隻鮮雞大量豬骨等熬上數小時至金黃色,再加入花膠😍入口不但鮮甜濃郁,滿滿骨膠原之感🥰仲帶點膠質黏黏的😎💖羊腩煲💖肉質嫩滑完全唔嚡囗,每舊都有帶有濃濃的羶香味,配上腐乳醬,非常推薦,有好多羊腩同支竹,羊腩汁非常濃郁,羊腩炆得好入味,肉質唔會過韌,肉味香濃,而且唔會好多骨,絕對超值!💖蒸海鮮💖一望到呢度海鮮嘅款式就覺得餐廳真係非常揼本!好新鮮嘅海鮮再加埋蒸氣嘅烹調方式,可以食得到海鮮嘅原汁原味好正,而且呢度嘅海鮮亦都好高質👍🏽👍🏽我自己都幾鍾意食呢度嘅鮑魚同貴妃蚌!啖啖肉真係好滋味!💖進口牛肉💖這種肉質柔軟,帶有豐富的肉汁和口感,旦容易烹調💖雞肉💖雞肉質細嫩,就算淥耐咗都唔會靭

💖胡椒花膠湯💖
💖羊腩煲💖
💖蒸海鮮💖
💖進口牛肉💖
這種肉質柔軟,帶有豐富的肉汁和口感,旦容易烹調
💖雞肉💖
雞肉質細嫩,就算淥耐咗都唔會靭