2021-01-03 759 views
呢間望落好開陽嘅餐廳,採用好多自然光,光線好充足,坐得都好舒服!午餐嚟講都幾多人,82蚊起已經食到午市套餐,食物都幾高質,真心抵食。 🍴 紐西蘭鱈魚車打芝士漢堡配香脆薯條 ($82) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 漢堡幾特別,成塊魚炸到好香脆,魚肉唔會鬆散,配上大大片芝士一齊食,好夾!包皮烘到脆卜卜,整體感覺好新鮮! 🍴 野菌忌廉芝士意大利麵 ($82) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 同餐牌幅圖一樣,賣相好吸引。意粉整得好煙韌,蘑菇加埋忌廉汁真係令我想一啖接一啖! .............................. MARKA HOUSE 地址📍: 荃灣大河道98號如心廣場商場二期1樓119號舖 總評分: 8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️💫 衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫

紐西蘭鱈魚車打芝士漢堡配香脆薯條

服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️💫
衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫
2020-12-13
$90 (Lunch)
紐西蘭鱈魚車打芝士漢堡配香脆薯條
野菌忌廉芝士意大利麵