近排因為工作調動關係,多左好多時間留係自己區,亦都的起心肝為美孚呢個小區寫下食評打響頭炮既就係位於曼坊既呢間鮨德,多數我會星期日午餐時段來幫襯,價錢合理免加一又有哂成個set既定食,性價比絕對係一流😎先講下環境,個人都幾鐘意佢門前裝修,要經過門口一條小小既走廊,餐廳亦都係兩旁擺左假山假石做擺設,幾有心思😂入到去環好闊落,不錯午餐係十分之抵食,我通常會嗌壽司配個細烏冬,啱哂當日想過下口癮食魚生又唔想花費太多既你😇壽司飯係師傅自己手握,唔會太黏身硬度適中,魚料亦都好新鮮,再加埋個燉蛋仔同牛肉烏冬,普通男生都實夠飽最後仲有個迷你泡芙送,正😛

最後仲有個迷你泡芙送,正😛
壽司定食
細牛肉烏冬  (跟餐)
壽司定食
細牛肉烏冬  (跟餐)