家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
2016-05-31 188 views
fd 係呢頭番工, 聽佢講開左呢間新sushi 店, 望過張menu 又唔貴, 所以就去左挑機呢間新店吹吹水...唔算好餓既我地叫左一個定食同一堆小食試下燒鯖魚同一般食到既好唔同,佢加左自家製醬料入去, 雖然無甘脆口,但勝在更入味明太子雞翼,脆口既外皮包住明太子雞肉, 塞到脹卜卜,岩唒食肉獸既我😍😍😍 香濃明太子,食落少少辣味,脆口又惹味,正焦糖玉子燒,呢個配搭基本無死😎😎😎果然上到枱,風卷殘雲咁轉瞬間清哂,脆脆既焦糖配上嫩蛋,絕對值得encore, 今次叫左熱既,下次可以試凍先呢個牛舌燒得香口, 好香濃牛肉味。不過$75得5片左右, 相比其他小食較遜色睇到 open rice d 人推介, 咁我地又來試試啦 呢個特選鮪盛有唔同既tuna sushi... 食落真係好新鮮肥美 我地仲叫左個大關定食, 三文魚 油甘魚 tuna 帆立貝刺身都好新鮮, steamed egg 香滑, 三文魚頭湯除左味噌仲加左魚去煮, 飲落更有鮮味仲有成舊魚可以食, 好Udon 原來係幼身呢款, 湯底偏淡. 加埋wasabi 同刺身一齊食就好食好多啦一set 定食咁多款都係$155 真係好抵食整體呢度環境都o

唔算好餓既我地叫左一個定食同一堆小食試下

照燒鯖魚
香濃明太子,食落少少辣味,脆口又惹味,正
明太子雞翼
焦糖玉子燒,呢個配搭基本無死😎😎😎
自家焦糖玉子燒
薄燒牛舌
特選鮪選
睇到 open rice d 人推介, 咁我地又來試試啦
大關定食
我地仲叫左個大關定食, 三文魚 油甘魚 tuna 帆立貝
仲有成舊魚可以食, 好

一set 定食咁多款都係$155 真係好抵食

整體呢度環境都okay 坐得舒服~ 而且定食同小食又唔貴
呢個價錢係灣仔有呢個質素真少有

係度attach 多幾張menu for 大家reference,有d 魚生飯, 鰻魚飯$100都唔駛
照燒鯖魚
明太子雞翼