2023-10-24
同朋友慶祝佢轉到份正常工,第一次出糧食餐好!!bookmark 左呢間酒店半自助餐一排,終於有藉口去試,之前食話自助晚餐質素唔錯嘅!!人均三百蚊多少少,我叫左羊架朋友叫左牛扒,訂枱要求坐特式火車位都安排到😆好驚喜羊架有四件,肉質夠厚,唔會太肥,好有羊肉香味,勁開心!!牛扒叫7成熟,肉嫩多汁,朋友話可encore!!dinner semi-buffet 黎講真心好抵食,勁多選擇,有四款海鮮,仲要係入得口,凍蝦夠新鮮爽口彈牙,蜆肉同青口直頭係驚喜,冇沙唔腥!!澳洲草飼肉眼扒肉質唔錯,唔洗點醬都已經夠味,加埋薄荷醬就感覺冇咁滯,本身唔係咁鍾意食太生嘅牛扒,叫咗七成熟,來到切開仲有汁水,火喉控制得好好,伴菜嘅薯蓉點埋啲黑松露汁食,好快就清碟,推介👍四款海鮮都令人喜出望外 蜆冇沙 青口唔腥 凍呀爽口 田螺我冇食😆估唔到會有芝士食雪糕任食 隔離有自助咖啡機同果汁 可以自己調特飲😆
牛扒叫7成熟,肉嫩多汁,朋友話可encore!!
估唔到會有芝士食
雪糕任食 隔離有自助咖啡機同果汁 可以自己調特飲😆