2024-01-11 16 views
同事話旺角嘅八木橋日式燒肉性價比好高,款式多,材料新鮮又超好味,所以我同老公立即訂位同老爺奶奶去食雨餐✅首先肉類,超愛食肉既我,非常滿意,款色多,仲十分之新鮮添啊!九層塔香草雞腿肉,味噌燒豚肉,米澤三元豚肉都超級好味,燒起上嚟香到隔離枱都問我地係咩肉🤪 食落肉質好嫩滑,味道剛剛好,好味到停不了手🫳🏻再來,放題鮑魚。比目魚西京燒。味淋魚乾。韓風瓷壺醬油牛肋肉。全部都好有睇頭,超大份好足料,大愛味淋魚乾,鹹香得嚟又帶有甜味🫶🏻鮑魚更係令人真係愛不釋手,肉質爽爽,又鮮又香,老公都話值得一試👍🏻仲有,A5原塊和牛西冷,雪花分佈非常靚,油脂細緻,燒完後肉質鮮嫩多汁,牛肉味香,口感極佳,不能錯過呀🤞🏻繼續有,A4和牛四款部位任食同A4香蔥薄切岩手和牛,真係令到我哋四個都極之驚嘆!四款和牛分別係三角腩。肩胛肉。和尚頭。後腰肉。四款肉質都非常嫩滑,雪花又細緻,最緊要係無筋👍🏻。香蔥薄切岩手和牛都非常可口,香蔥惹味,令到和牛味更岀,係完全不能忘記咁好味既和牛🤝🏻實在太好味,咁高性價比嘅日式燒肉,我哋已經即刻book埋下星期同爸爸媽媽再食😈