2019-06-03
岀咗糧梗係要食翻餐好😈😈 上網見到呢間個壽司拼盤好吸引,一於食呢間~ 叫咗杯Asahi ($88)飲下先為咗花木特選壽司拼盤 ($348)先揀咗呢間餐廳~ 一上枱係幾靚😛😛 有海膽,呑拿魚腩,油甘魚,金槍魚,帶子,三文魚,甜蝦等等,係幾豐富又幾新鮮。呢件海膽壽司係真係幾高質🤤牛油果控見到牛油果隻眼就會發哂光,所以叫咗呢條牛油果彩虹卷 ($88) 牛油果唔算多,但3款魚生,三文魚,油甘魚,呑拿魚都好大片~ 入面包住青瓜絲,個人覺得如果加漬物可能味道更豐富豚肉蘆筍卷 ($48) 燒物揀咗呢個,燒得好香,推介👍🏻大蝦天婦羅 ($108) 呢個天婦羅係真心超級抵食!!同岀面細細間壽司舖差唔多價錢,但呢度有5隻大蝦,係新鮮彈牙同埋個炸粉係食落唔油,性價比超高,再黎一定要再叫呢碟都係要食埋澱粉質先會滿足既人決定叫一個炒飯😂 揀咗好耐決定要呢個北海道海膽炒飯 ($208)。雖然只有面頭幾舊海膽,但個炒飯真係好好味!飯粒好飽滿好煙韌,炒得好香🥰
叫咗杯Asahi ($88)飲下先
豚肉蘆筍卷 ($48) 燒物揀咗呢個,燒得好香,推介👍🏻