2016-03-06 503 views
東京Agura @ #foodki灣仔濃厚豚骨魚介醬油拉麵(7/10)($78+$20仲要加一)Agura 最主要既問題係貴到仆街😤😤。麵底極少😡,同一蘭差唔多,食兩個麵係基本😂,連加湯都要比錢😌。基本上你落兩個麵,碗湯已經淡左😌。好彩既係湯底本身幾濃厚😂,就想淡左都唔會無乜味,但醬油味偏重,魚介味偏薄。Agura 既叉燒,我非常滿意😍。佢地既薄切叉燒,食落比較韌,有肉感,灑上黑椒同鹽,簡簡單單,已經非常好食。除左薄切叉燒仲有碎叉燒,碎叉燒係用五花腩肉,脂肪平均,咬落幾淋,肉味足。如果我係openrice會比ok,因為太貴😂😂😂。 #foodki香港拉麵 (只供參考耶)~BB ramen=漁場台風(拉麵)=>鳥華亭>銅鑼灣一蘭>黑龍>武士=富士山55(TST)>TETSU哲=俺之沾麵>黑鉄屋>台風>神虎>拉麵Jo>周月>漁場台風(沾麵)=豚王>麺匠 真武咲弥>😎東京Agura😎>豚骨一休=尖沙咀一蘭=松壱家=三田製麵所>富士山55(銅鑼灣)=醬家>博多一幸舍&
東京Agura @ #foodki灣仔
濃厚豚骨魚介醬油拉麵(7/10)($78+$20仲要加一)
如果我係openrice會比ok,因為太貴😂😂😂。
#foodki香港拉麵 (只供參考耶)~
BB ramen=漁場台風(拉麵)=>鳥華亭>銅鑼灣一蘭>黑龍>武士=富士山55(TST)>TETSU哲=俺之沾麵>黑鉄屋>台風>神虎>拉麵Jo>周月>漁場台風(沾麵)=豚王>麺匠 真武咲弥>😎東京Agura😎>豚骨一休=尖沙咀一蘭=松壱家=三田製麵所>富士山55(銅鑼灣)=醬家>博多一幸舍>隱家>別天神>富山