2019-06-03 402 views
性價比低到喊嘅一餐。叫左佢地好出名嘅和牛濃湯船河,個湯咸到一個點,同埋啲河粉少到一個點,成碗野幾啖食完但$138… 除左船河, 佢其他野全部portion 都係超細,每一樣野都係幾啖就食完,最離譜一定係個芒果糯米飯,$78蚊但得幾啖飯同少少芒果,雖然啲野味道正常,但份量絕對對唔住個價格!! 另外,落單果陣時我地話唔要飲品,個waiter 一句”咁我比d still water你地share啦” 就幫我地開左一枝水,後尾先知要錢嘅,fine,開左都算喇。食食吓我地完全無叫過佢之下佢又突然幫我地開多枝,完全係焗你要比錢買水。埋單果陣發現原來係$45枝,呢招真係太過分。呢間野上菜超快,但收野都極快,每碟野一食完果吓佢就埋泥同你收碟,最後食完甜品,我地水都未飲完,佢就勁快手咁埋泥收野加收錢趕我地走,我地果日等左位35分鐘,最後食左45分鐘就被趕走,絕對衰過茶記!! 服務+食物portion都完全唔ok,4個人食左950蚊但完全唔飽,離譜!
性價比低到喊嘅一餐。

2019-05-31
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$240 (Dinner)