因為工作關係今日去中環做嘢,做嘢前緊係食是靚午,用膳時撞正打工仔放飯時間,但都好好彩搵到位食飯,餐廳有上下兩層,星期六日黎CHILL下應該都唔錯💗食物質素如預期,夠熱夠新解,一舊大啡菇加巨量黑松露醬,個人此為個醬多咗少少,食完好流,但以咁繁忙嘅時間佢出餐都想快,坐低5分鐘就有得食,單叫都係$65,呢個價錢、質素同速度,絕對係適合各打工仔嘅(*^ω^*)但嘢飲方面我就一般般,叫咗杯Ice Americano,第一啖覺得咖啡偏澀,不過飲落好似有少少陣陣果香味(少許提子香味,唔知味蕾有冇壞了🤣),如果咖啡唔係咁澀,我會加返分的!跟餐嘢飲加$18。職員態度都親切,咁繁忙嘅時間都會幫手送餐,唔加一我覺得OK啦,極體性價比幾高🥰

2024-08-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)