2022-05-18
🧡 Please follow my IG : orororenji✦ 腐乳吉列豬扒竹炭漢堡話說其實我唔食腐乳,但問左店員,原來係塊豬扒用佢地嘅腐乳醃料製成,好似幾特別咁所以就試下,一黎到 嘩!個樣好吸引同埋好香呀~塊豬扒勁大塊!我一開頭就咁拎左塊豬扒出黎食,好淋身出面又脆脆,係食到腐乳味但係又唔會接受唔到,我甚至乎覺得好好食XD 之後夾返落個包到食都好好味,個包又軟熟,超推薦!✦ 芝士粟米棒切到好方便食嘅Size,疊到高高咁幾好睇幾吸引,然後芝士嘅鹹香配埋粟米嘅香甜,簡單得黎又好味!✦ 大頭蝦干燒忌廉醬意大利麵超好食!意粉彈牙又掛汁,個汁嘅味道岩岩好,除左有隻大頭蝦之外,入面仲有d蝦,爽口好味。✦ 檸檬蛋白霜CroffleCroffle好酥脆,檸檬蛋白霜酸酸甜甜咁,完全解左食完野嘅油膩咁,正!✦ 士多啤梨乳酪沙冰酸酸meme,飲到士多啤梨嘅核,feel到好fresh同埋鮮甜嘅。✦ 朱古力奶泡個樣好睇,叫左少甜真係無乜甜幾好,朱古力味唔算好濃但都ok,燒棉花糖正正(〃ω〃)本係Boon嘅姊妹店,食物質素完全唔擔心,QR Code落單更加方便,服務又好,價錢又唔貴,推薦大家去試下♡
✦ 腐乳吉列豬扒竹炭漢堡
✦ 芝士粟米棒