2020-11-18 53 views
今日同男朋友黎咗北角匯既紫色花海影相打卡,順便行吓附近既商場 。見到間睇落幾高質素既日式火鍋放題 一於試試佢 環境都幾整潔寬敞開揚 如果好彩,安排坐近窗邊,仲可以望到少少海景點了90分鐘晚市-美國產極選牛小排及頂級牛舌放題套餐 ,價錢係$298+1。雖然唔係最佳貴既套餐,但食落佢嘅牛真係好有質素保證💪🏻我哋兩個都叫咗壽喜燒湯底,湯底非常濃味,至適合用嚟牛涮鍋👍🏻牛舌 同 牛小排都係薄切,肉質鮮嫩,有咬口之餘,唔會太煙韌👍🏻有牛味頭盤送咗一盤海鮮俾我哋,估唔到海鮮都做到咁新鮮,但係我哋冇take two,因為主攻 食牛舌&牛小排😋😋飲料區 主要係罐裝嘅飲品 出邊嘅自助區一般放題料理應該有嘅配料同埋打邊爐食材都有,值得讚一讚嘅就係望落食物除咗款式多、新鮮高質 而且非常整齊 衛生雪糕嘅款式雖然唔多,有Movenpick、雀巢、Oreo,平時經過OK、7-11成日都見到Oreo雪糕🍦,但太貴無食到,估唔到係呢到撞返佢,真係好好食,我同男朋友每人食咗兩條,非常滿足

飲料區 主要係罐裝嘅飲品