2019-11-29
今日食呢間串燒店,真係十分之推薦!今日同老公放工都超級之肚餓,搵左呢間串燒店來食🍢🍡上到去,唔需要等位,餐廳有卡位,以深楬色裝修為主,在掛上紅藍白燈籠,好有日本風🏮🏮係好肚餓之下,我哋點在21個項目,有啲點兩串,有啲一串share, 想講呢度的選擇比出面都好多👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼一張A4 size嘅order紙,兩邊都填得滿滿的,有點選擇困難,選了很多廚師推介😹😹嘢食來得好快,整體來講所有串燒都好好食🤤🤤🤤即叫即燒,嚟到都是熱辣辣的,而且味道適中,不會過鹹👍🏼👍🏼👍🏼除咗傳統串燒店有的款式之外,呢度仲有好多創新款式,例如雞皮墨魚滑,免治雞肉釀冬菇,燒軟骨免治雞肉棒(仲有生雞蛋溝鼓油汁,配合起上來,唔咸又有雞蛋香滑👍🏼👍🏼)仲有海苔黑豚肉鵪鶉蛋🤩🤩鹽燒豚肉荔枝卷, 豬肉配合左荔枝,口味好清新👍🏼👍🏼👍🏼其實樣樣野都好好食,而且仲做緊生碑優惠,買一送一,係Sapporo🍻串燒配啤酒真係一流🤤🤤🤤🤤🤤最令人驚喜係,飲飽食醉,埋單都係404!真係好抵食😍😍😍🥰🥰🥰
今日同老公放工都超級之肚餓,搵左呢間串燒店來食🍢🍡
除咗傳統串燒店有的款式之外,呢度仲有好多創新款式,例如雞皮墨魚滑, 免治雞肉釀冬菇,燒軟骨免治雞肉棒(仲有生雞蛋溝鼓油汁,配合起上來,唔咸又有雞蛋香滑👍🏼👍🏼)
仲有海苔黑豚肉鵪鶉蛋🤩🤩
鹽燒豚肉荔枝卷, 豬肉配合左荔枝,口味好清新👍🏼👍🏼👍🏼
串燒配啤酒真係一流🤤🤤🤤🤤🤤
最令人驚喜係,飲飽食醉,埋單都係404!
真係好抵食😍😍😍🥰🥰🥰