2022-08-11
要揾到一間有齊晒牛豬雞海鮮任食嘅邊爐放題真係一啲都唔易 通常有齊咁多嘢食嘅邊爐都只係可以單點咁嗌 咁叫法 個荷包真係頂唔順😵 今次終於比我揾到間放題邊爐 仲要係只需要一個價錢 就可以無限量咁添食所有肉類 海鮮類 丸類 菜類 就連熟食 飲品 甜品都係飲食😱 OMG 心諗邊有咁大隻蛤乸隨街跳 一於就去挑戰下佢係咪路😎 一打開menu見到唔同級數嘅牛同豬揀 牛仲有唔同部位揀🐮例如牛肩胛 牛小排 要留意嘅係平日一至四比起星期六日假期嘅價錢係唔同㗎 會平啲 所以平日嚟食真心好抵🙈就連湯底都有多過10種揀🤩我地今次湯底揀咗一辣一唔辣 肉類都有揀齊牛同豬 咁就可以公平咁試真啲😝佢哋啲肉色澤紅潤 一睇就知係新鮮切出嚟嘅 佢哋嘅presentation都好加分 唔會爛蓉蓉又或者得好細塊咁 唔錯唔錯😌雖然唔記得咗影 但係海鮮類都好值得推介🦐佢哋嘅海鮮拼盤有齊晒日本帶子 廣島號 蟹棒 青口 虎蝦 蜆 螺 仲要洗乾洗淨 味道全部都係好鮮甜 完全係做爛市🥹 自助配料有齊晒邊爐必有嘅丸 菜 麵👍🏻打邊爐另一個靈魂之窗就係飲品 基本上冇凍嘢一路打邊爐一路飲係會熱死🤣好彩呢度飲品區嘅嘢飲都算係幾多選擇 唔會限死得嗰一
今次終於比我揾到間 放題邊爐 仲要係只需要一個價錢 就可以無限量咁添食所有肉類 海鮮類 丸類 菜類 就連熟食 飲品 甜品都係飲食😱 OMG 心諗邊有咁大隻蛤乸隨街跳 一於就去挑戰下佢係咪路😎
一打開menu見到唔同級數嘅牛同豬揀 牛仲有唔同部位揀🐮例如牛肩胛 牛小排 要留意嘅係平日一至四比起星期六日假期嘅價錢係唔同㗎 會平啲 所以平日嚟食真心好抵🙈就連湯底都有多過10種揀🤩 我地今次湯底揀咗一辣一唔辣 肉類都有揀齊牛同豬 咁就可以公平咁試真啲😝佢哋啲肉色澤紅潤 一睇就知係新鮮切出嚟嘅 佢哋嘅presentation都好加分 唔會爛蓉蓉又或者得好細塊咁 唔錯唔錯😌 雖然唔記得咗影 但係海鮮類都好值得推介🦐佢哋嘅海鮮拼盤有齊晒日本帶子 廣島號 蟹棒 青口 虎蝦 蜆 螺 仲要洗乾洗淨 味道全部都係好鮮甜 完全係做爛市🥹
自助配料有齊晒邊爐必有嘅丸 菜 麵👍🏻打邊爐另一個靈魂之窗就係飲品 基本上冇凍嘢一路打邊爐一路飲係會熱死🤣好彩呢度飲品區嘅嘢飲都算係幾多選擇 唔會限死得嗰一兩種飲品 再加分🧃 我諗任食火鍋店嚟講 呢度性價比真係算高 有機會一定會再嚟😁