2021-05-04 94 views
今日同朋友收工行下杏花邨outlet,之後就落去最低層搵野食,呢度都幾多野食,最後我地揀左間有迴旋木馬裝飾既餐廳-Cafe Paradise。呢度晚餐set好抵食,最重要係食物好高質,我地點左一個dinner set,令一個係散叫鐵板飯+15蚊配左餐。登登登登...野食到啦 小食我地叫左一個墨魚餅,令一款係雞翼。Dinner set包埋個忌廉湯。燴飯到啦。我想講味道好好味,又夠大碟,仲要菇同飯比例1:1。每啖飯內邊都會食到菇,真係性價比高,100分冇得輸。令一個芝士奄列黑椒牛肉飯,佢係鐵板上,熱辣辣,好好味好正。食到最後我地叫左個是個旦糕作為今晚晚餐既甜品。是日旦糕係芝士蛋糕。呢個旦糕甜度岩岩好,好好味😋 值得一提,呢度員工非常好,好有禮貌

登登登登...野食到啦
小食我地叫左一個墨魚餅,令一款係雞翼。
Dinner set包埋個忌廉湯。

令一個芝士奄列黑椒牛肉飯,佢係鐵板上,熱辣辣,好好味好正。

值得一提,呢度員工非常好,好有禮貌