2024-12-07
路過旺角快富街見到一間開咗冇幾耐個餐廳,高朋滿座,叫左陳醋雲耳、泡椒雞腳、濃湯魚三寶鍋、配薯粉☺️☺️🤤🤤好抵食,加加埋埋都係$114陳醋雲耳和泡椒雞腳 $28+$28雲耳一上枱,成碟好飽滿,又健康又好食,對我呢啲追求健康嘅人士嚟講,雲耳又夠爽口,又夠醋味,酸酸辣辣,好啱我口味😋😋如果唔夠辣,仲可以加佢哋店入邊自家製嘅生辣椒溝蒜蓉,清爽得來夠蒜香,又夠辣味,可以提升食物嘅味道正呀😎😎雞腳,肉質爽,份量都好多我一個人食,真係好飽差啲想打包返屋企做第二餐,真係好抵食,但最後好好食,所以都係食😆😆😆濃湯魚三寶鍋,就係以下呢張相,有齊晒魚蛋魚片魚腐,仲有菇同埋娃娃菜,仲有芹菜添,提升咗成鍋嘅香味,清淡得來又好食,配埋個薯粉,真係捧住個肚🤣🤣🤣☺️☺️☺️我覺得間餐廳好抵食,下次我都會再返嚟試佢其他🤤🤤🤤
陳醋雲耳和泡椒雞腳 $28+$28
我覺得間餐廳好抵食,下次我都會再返嚟試佢其他🤤🤤🤤