2020-08-09
1948 views
最近下午茶做緊買一送一,即是埋單$216兩位,每人百一蚊都唔使,真係好鬼死抵食!由打電話訂位開始,已經覺得店員服務優秀,態度超好,亦非常主動。舉個例子,幫我哋remark左粉紅色櫻花樹嘅位置,其實電話入邊我都忘記咗要求,到咗先講,佢就話已經幫我哋訂左(因為嗰個位真係最靚,我見之後其他人入嚟個個都想坐但係都冇了),當我哋個Tea set到咗喺度兩頭望,有店員就主動埋嚟問我哋係咪要幫手影相。至於食物方面,兩個女仔來講份量啱啱好,唔會太多。鹹點同埋甜點都幾好食,一定好過conrad先。咁嘅價錢冇投訴㗎喇..然後防疫功夫都叫做得好足,入去有量體溫同埋搓手液,座位亦有安裝透明隔板,但都唔影響影相。整體來講非常滿意!不過唯一弊處就係我返到屋企望一望張單,發現原來佢係美心集團嘅🙃