2023-11-24 9189 views
奶奶生日 想食中菜 姑拉book左瑪寶鮮 第一次黎 晚飯時間都幾full 我地叫左好多野食下 份量同味道都恰到好處[椒鹽龍躉皮]出面比較少食到 煙煙韌韌幾有趣 [杏汁燉花膠潤肺]飲落香甜 花膠又養顏 岩哂我[蟹肉粉絲煲]鋪喺面嘅蟹肉都幾多 同埋幾大梳同新鮮[百花釀蟹鉗]好彈牙 好食 食一個都開始飽飽地[堂剪妙齡乳豬]上檯時係未切 唔知點解望落覺得有d不安😅 不過味道ok 皮都夠脆[安格斯牛仔骨煲]呢個好香口 煲仔菜d配菜係精髓 爆到勁香既配料 係我至愛 當然主角牛仔骨都好唔錯[小炒王]呢個同坊間一般小炒王有啲唔同 魷魚鬚係有粉漿包住炸過 仲有油炸鬼同大量綠豆芽 韮菜份量反而好少 呢個反而我鍾意食返最傳統既個種炒法多d[羊腩煲]味道ok 但上枱時 羊腩煮得唔夠時間仲係比較靱 有點失色[糯米飯]味道唔錯 軟硬適中👍🏻[馬拉糕]滑順綿密 唔會好甜 唔錯[自家製楊枝甘露]呢個超推介 非常多料 好正整體水準平均 性價比幾高 可以encore老人家一定食得開心😃
奶奶生日 想食中菜 姑拉book左瑪寶鮮
第一次黎 晚飯時間都幾full