2021-06-25 766 views
除左燒肉之外我都幾鍾意食串燒~上次同朋友去上堂之前就去左呢間小街入面嘅串燒小店😋估唔到又幾好😋🍴秘醬海鮮粉絲(海蝦、珍寶大蟹柳、帆立貝)($58)坐低已經見到呢個秘醬海鮮粉絲勁吸引可以揀三款海鮮配菜❤️秘製湯汁幾香小辣都算辣帶少少麻粉絲索曬味好正😋海蝦都爽口彈牙,帆立貝就正正堂常~大蟹柳如果可以原條上口感就會更好更滿足~🍴鯖魚($48)鯖魚口感比較冇咁鬆散魚肉唔會燒到好乾~調味唔會好重突出翻魚味😉重口味人士鍾意加埋茄子嘅蒜蓉一齊食❤️🍴墨魚咀($22)一款唔係間間有得食嘅串燒~口感好好不過冇乜牙力好似朋友剥完牙就唔好叫🤣但整體我覺得OK調味都剛好~🍴豬頸肉($13)豬頸肉燒到好香好juicy❤️佢係一粒粒串埋食落有口感啲~孜然味亦好香😋🍴原條茄子($28)茄子就係串燒必叫❤️餐廳嘅茄子性價比都算高~勁香蒜味一絲絲拉出黎食😋🍴荔枝煙肉店員話唔係季季有所以冇寫落餐牌我都唔記得價錢🤣我幾鍾意呢個咸咸甜甜嘅配搭成日見到都會叫黎試~🍴鹽酥雞($28)鹽酥雞炸都好香脆而且可以鎖住肉汁咬開就會有汁流出黎😋

🍴秘醬海鮮粉絲(海蝦、珍寶大蟹柳、帆立貝)($58)

🍴鯖魚($48)

🍴墨魚咀($22)
🍴豬頸肉($13)

🍴原條茄子($28)

🍴荔枝煙肉

🍴鹽酥雞($28)
鹽酥雞炸都好香脆而且可以鎖住肉汁咬開就會有汁流出黎😋

• 原條茄子