2023-01-11 31 views
同朋友行完街,又唔係好肚餓,所以就諗住去食串燒!上OpenRice search,見到呢間新開嘅串燒,就諗住去試吓!我哋六點幾就去到,所以唔算好多人。其實本身真係唔肚餓,但去到坐低嘅時候見到個餐牌啲嘢食都好抵,所以都叫咗好多嘢食😂。自己QR CODE落單!嘢食唔係等得好耐,大概5分鐘後左右!推介 錫紙花甲粉 - 超大份,花甲超多,少少辣,啲粉絲好入味!推介 燒豬大腸 - 真係唔係度度有燒豬大腸食,果皮燒到脆脆地!燒四季豆 - 唔會燒到好乾,好爽口!燒脆香雞皮 - 香,脆!燒香卜卜魚豆腐 - 第一次食燒嘅魚豆腐,好得意,識落真係有啲魚嘅味道!燒肥牛金菇卷 - 比較普通嘅嘢,穩穩陣陣!燒惹味小饅頭 - 外脆內軟,甜甜地,配埋佢嘅香料,好特別!其他舖頭好少見!燒豆卜 - 平時自己燒嘢食都會燒豆卜,呢度嘅燒豆卜,再加埋佢嘅孜然粉,無得輸!推介 燒羊肉串 - 羊肉好出色,唔蘇,好Juice,食完一串,忍唔住再加多左一串!最後好想講,平時食完串燒會覺得好熱氣,但係間完全冇呢種感覺!

推介
錫紙花甲粉 - 超大份,花甲超多,少少辣,啲粉絲好入味!

推介
燒豬大腸 - 真係唔係度度有燒豬大腸食,果皮燒到脆脆地!

燒四季豆 - 唔會燒到好乾,好爽口!

燒脆香雞皮 - 香,脆!

燒肥牛金菇卷 - 比較普通嘅嘢,穩穩陣陣!

2023-01-06
$120 (Dinner)