2024-12-01 174 views
之前喺度食過lunch唔錯,今次做facial前嚟發現推出咗全新嘅早餐Menu!見到唔少男女老少都嚟食。早餐價錢親民,有麵、飯、總匯、三文治等,多款之餘無論大食定細食嘅人都啱食!食唔到多嘢嘅我揀咗蛋餅~😍🍽️超濃芋泥肉鬆起司蛋餅早餐都幾豐富,有埋薯餅同埋沙律菜。薯餅熱辣辣,外皮鬆脆,薯味濃郁。蛋餅切成六小件,每一件都包裹住大量嘅芋泥,夾起上嚟亦見芝士有拉絲效果。蛋餅外皮鬆軟,芋泥餡非常濃郁幼滑,而且唔會太甜,食得多亦唔覺得膩。芋泥配上濃郁嘅芝士非常滿足。蛋餅入面仲有少量肉鬆增添鹹香,令到蛋餅味道更有層次。食完成份蛋餅好滿足好飽!😂🍹凍豆漿豆漿唔會過甜,豆味濃郁,入口香滑。餐廳坐得舒服,而且一大早員工服務都好好,價錢親民,下次做facial前都會過嚟食個早餐先!🤪

🍽️超濃芋泥肉鬆起司蛋餅
食完成份蛋餅好滿足好飽!😂
凍豆漿

🍹凍豆漿
豆漿唔會過甜,豆味濃郁,入口香滑。

Type of Meal
Breakfast