2024-07-05 288 views
📍旺角 阿木台灣面話說本身已經幾鐘意食台灣野,今日去到旺角當然不妨試下阿木既台灣野。之前已經聽過朋友介紹係幾好食,同感覺好台,今次試完又真係幾高質,而且性價比都幾高。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و今次就叫咗佢個鹽酥雞,再加麻醬拌麵,仲有佢個台灣腸便當。整體嚟講味道都相當唔錯,而且用料都幾多,普通一個成年男子都會夠飽。鹽酥雞方面,佢唔會有太多炸粉係上面,而且係新鮮出爐,即叫即炸,所以都好新鮮同埋熱辣辣咁樣。最有驚喜係佢個便當,肉燥飯嘅份量好多,而且調味相當之唔錯,唔會過鹹但係又有一啲香味。加上佢個台灣腸既調味都好傳統,仲有少少配菜,令到成個味道更加豐富。
📍旺角 阿木台灣面

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و