2018-04-16 1626 views
由於老闆住大埔,所以會向大埔試好多餐廳,御和亭絶對係區內top 5推介👍🏾!老闆話上當初係阿媽介紹來食,潮媽😂。星期六放假來食lunch,老闆叫左燒牛仔骨定食,我就叫左個御和亭丼。基本上所有餐都送前菜、沙律🥗、蒸蛋同miso soup👍🏾。個沙律一D都唔hea,番茄好好食😋,個蒸蛋都好足料🍥。以食lunch來講,牛仔骨定食個價錢高左小小,不過質素彌補到荷包上面的損失😬,我偷左老闆兩塊來食😝御和亭丼裡面有唔同的魚生+一隻蝦,我唔肯定佢係咪魚生邊,因為佢D魚生好大粒又好正正方方,加埋隻蝦$70算抵食啦吓嘛!一點也不馬虎的👍🏾。

2018-03-10
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)