2023-03-26 96 views
清蒸沙巴斑 🐟🐟真嘅時間啱啱好,魚肉入口非常嫩滑,火候控制得非常好,😋😋食蒸魚最棹忌就係過火,啲魚會好鞋口好實。而且個魚皮都好好食,非常有骨膠原。豉椒炒大蜆🤤🤤大大隻,隻隻都好似我手指公咁大隻,仲要完全冇沙,鑊氣夠,🥰鮮甜蜆肉彈牙,豉椒炒非常夠味,送飯一流。火焰棟企雞🐓🐓原隻企喺度,服務人員會到少少酒喺隻雞上邊,跟住就會點火,🔥🔥變成火焰雞,點樣可以唔相機食先,過咗幾秒後就會冇咗啲火。我地需自行手切,舖頭會提供鉸剪同手套。肉汁非常豐富,皮脆肉嫩,甚至胸口肉一啲都唔鞋,呢個下次一定要encore。😋😋同埋隻雞望落唔係好大隻,但係食落兩個人完全夠晒。兩個人嗌咗3餸1白飯,$500都唔洗,性價比非常高!

清蒸沙巴斑 🐟🐟

豉椒炒大蜆🤤🤤

火焰棟企雞🐓🐓

兩個人嗌咗3餸1白飯,$500都唔洗,性價比非常高!