2021-06-03 1072 views
見openrice訂枱2人份海鮮飯有得減$100 即日book左位食dinner😊餐廳係樓上舖黎 所以人流比較少 我地兩個人被分配到近窗嘅卡位 又夠靜坐得又舒服第一樣上菜嘅係西班牙多士拼盤 每一件底都搽左蒜蓉醬 Parma Ham或者沙甸魚嘅味道都唔會話太鹹 同個蒜蓉醬好夾 塊包都好夠脆第二樣上菜嘅係蒜蓉雞翼 蒜蓉味好夠 雞肉好嫩滑 但我男朋友就略嫌有啲太焗爐焗熟嘅感覺 冇煎香嘅口感第三樣上菜係黑松露薯條 黑松露味唔算太重 但勝在夠熱就夠脆 份量都好夠輪到重頭戲西班牙海鮮飯 擺盤都幾靚 海鮮份量多鮮甜冇腥味 個飯辣味同酸味都剛剛好 係略嫌鹹味唔夠餐廳職員禮貌友善 食完小食有主動幫我哋換碟 見我哋搣蝦 有拎濕紙巾俾我地 最後做個小問卷 仲送咗個法式焦糖燉蛋 不過唔記得影相😂😂最後埋單430蚊左右 總括嚟講係個好嘅用餐體驗😋😋

最後埋單430蚊左右 總括嚟講係個好嘅用餐體驗😋😋