2019-06-24 3571 views
其實去過呢間餐廳已經好多次,但次次都好趕住食,所以冇時間影下相。今次難得有幫d食物影下相,就尼寫下呢間餐廳嘅食評啦!記得幾年前佢地剛開業無耐,我同d同事lunch去過兩三次,嗰陣仲擔心佢地做唔住,因為lunch 呢d繁忙時間,都只係得幾個客人。點知無去一排,竟然多客人到早兩個星期都未必book到,而家每次去親都full house,,可想而知真係有幾好味!!我地每次都係點龍蝦嗰個set ,$480,因為覺得最抵食。首先尼個蒸蛋,夠熱夠滑。再尼係沙律,普普通通啦。跟住就係鐵板煎帶子,好滑。到戲肉喇!!鐵板龍蝦配龍蝦汁!龍蝦超級新鮮,非常彈呀,超好味!必食!d龍蝦汁仲可以點麵包食,麵包無限refill 的。之後就有碗用蒜蓉炒過嘅飯,好香好惹味!平時唔食飯嘅我,都可以成碗食晒!到甜品喇。。。通常都有兩三款揀。我今次就揀左焦糖雪糕,好滑。最後到餐飲,點左Cappuccino。夠濃。食晒成餐後係會好滿足咁捧住個肚走。呢個set由開業$380加到而家$480,我覺得性價比仍然高,隔一排就要來食食,因為真係好好味!

我地每次都係點龍蝦嗰個set ,$480,因為覺得最抵食。

首先尼個蒸蛋,夠熱夠滑。

再尼係沙律,普普通通啦。

跟住就係鐵板煎帶子,好滑。

甜品喇。。。通常都有兩三款揀。我今次就揀左焦糖雪糕,好滑。

最後到餐飲,點左Cappuccino。夠濃。