2024-08-24
已經好多年冇食過臭豆腐同炸大腸,咁啱聽日有個演出, 夾band之前買啲小食 同朋友一齊食!!!之前經過大圍火車站已經見到呢間舖頭好多人, 今日嚟到都係滿庭若市🐰🐰🐰果然係性價比高嘅多年老店👶🏻👶🏻👶🏻⭐⭐⭐煎釀三寶之前見到啲食評推介個個都會叫煎釀三寶, 果然好有驚喜, 因為之前都冇見過會有西蘭花係煎釀三寶度😂😂😂amazinggg有位好食得辣嘅朋友都話佢嘅青辣椒 超級超級夠辣😂😂😂 每一件都好大舊,大滿足⭐⭐⭐👉🏻紫菜魚皮餃除咗有好多隻大大隻嘅魚皮餃之外, 紫菜都非常知足料👍🏻👍🏻👍🏻👉🏻沙嗲串燒豬頸肉個人覺得呢個串燒幾出色,燒汁好味之外,口感香脆⭐⭐⭐👉🏻正宗古法臭豆腐Wow 好耐冇聞過,一打開,係依個味啦!!!加埋甜醬,正!!!👉🏻椒鹽炸燒賣因為太趕自己落唔夠椒鹽!!可惜!!!👉🏻港式炸大腸都好大粒酥脆內軟🐰🐰🐰👉🏻大碗仔翅都叫左好多少食,估唔到佢嘅大大碗仔翅真係好大盛!!!😂😂😂 想乜都試下嘅朋友其實叫細碗夠了😂😂😂
⭐⭐⭐煎釀三寶
👉🏻紫菜魚皮餃
👉🏻沙嗲串燒豬頸肉
個人覺得呢個串燒幾出色,燒汁好味之外,口感香脆⭐⭐⭐
👉🏻正宗古法臭豆腐
👉🏻椒鹽炸燒賣
因為太趕自己落唔夠椒鹽!!可惜!!!
👉🏻港式炸大腸
都好大粒酥脆內軟🐰🐰🐰