2023-11-20
無時無刻都想食日本既野我😆今日又去左食日本餐廳🤭最緊要地理位置好方便,咁我可以慢慢食🤭見到餐牌上有sushi set😍😍😍😍咁我就緊係食sushi set啦,唔洗煩諗咩🫶🏻一開始黎左個係深海池魚配柚子,非常爽口😍柚子既味道仲可以開胃,非常適合做第一道壽司😍😍😍之後就係真鯛魚~~~入口食落去係軟綿綿,味道好好,不過個口感我鐘意爽口多d。呢款我老公反而大讚hahaha。接住就係大溝貝,平時唔多食貝既我,覺得呢個好好食!😍😍😍食得出好鮮味😆😆然後就係墨魚配海膽,聽個名就知係大眾都好鐘意食!海膽好鮮甜!😍😍放埋一齊味道好夾!😳😳😳食完果下已經回味緊😂然後黑目魚😆好鐘意!燒得好香口,味道濃😍😍😍然後赤身醬油漬,呢個又係屬性入口好軟綿綿既壽司。接住係青魚,佢配埋紫蘇葉一齊食,我個人唔係好接受到,師傅好好,見到我唔係太食到個紫蘇葉,佢主動問我係咪唔岩食,之後既壽司有紫蘇葉都同我拎開佢😆細心既師傅。然後,赤海膽!!! 超!鮮!甜!😍食海膽個溫度都好緊要,呢個忍唔住一啖食哂佢😂😂然後係春魚,不錯不錯🫶🏻肉質有dd似黑目魚。跟住就係拖羅,未食過燒一燒既拖羅,估唔到仲好食😍😍😍啖啖肥肉😆之係係赤肉海老,不得
然後黑目魚😆好鐘意!燒得好香口,味道濃😍😍😍
然後赤身醬油漬,呢個又係屬性入口好軟綿綿既壽司。
然後係春魚,不錯不錯🫶🏻肉質有dd似黑目魚。
之係係赤肉海老,不得了呢個,個樣唔太靚,但係味道係咁多件壽司最出色!將海老既肉切細粒,再配埋個醬,食既時候好有口感,食得到粒糖海老😍😍
然酒手卷係醉蔥吞拿魚。
食完11款壽司仲有手卷好飽,然後仲有湯同甜品!
都只係$498🤭🤭🤭🤭性價比超級高!
絕對絕對有下次🫶🏻🫶🏻🫶🏻