2023-08-01 29 views
呢度環境舒適闊落 一班人/情侶黎都非常合適☺️今次同男朋友叫左dinner set~整體都好唔錯😋✨鯷魚車厘茄沙律✨蟹沙律酥皮撻✨法式洋蔥湯✨龍蝦湯(加$18)前菜同湯都冇乜野可以挑剔😌沙律好開胃 鯷魚夠鮮甜~酥皮撻真心脆!上面既蟹肉都好香😛湯都係偏濃郁的 仲配埋餐包🥖洋蔥湯仲有大大塊芝士係面🙈唯一係鹹左少少~✨比目魚配白酒珍珠 $348✨熟成 21 日阿根廷西冷配法式賓利士汁 $3882個main我都幾鐘意😆比目魚好嫩滑鮮甜 又唔會太油😚仲有白酒珍珠做點綴☺️ 西冷炭燒香氣十足 肉質鮮嫩 點唔點醬都好味😋呢個價錢性價比ok喎!✨Flamingo $68✨Virgin Mojito $68✨榛子蛋糕2杯mocktail都唔錯~必讚既係是日甜品❣️估唔到擺盤咁靚又用心仲要好好食❤️焦糖香蕉甜度啱啱好 榛子味好香 入口即溶😳

✨鯷魚車厘茄沙律
✨蟹沙律酥皮撻
✨法式洋蔥湯
✨龍蝦湯(加$18)
前菜同湯都冇乜野可以挑剔😌

✨比目魚配白酒珍珠 $348