2022-09-06 182 views
 早一日book左位,但黎到晚都可以即刻入到。有定量同任食午餐揀,  可以揀兩款肉, 每款一份大約有8塊肉,我揀左兩份牛肉,金會員仲有85折,90蚊有兩兜肉都幾多。出面有火煱料飲品同熟食。 熟食款式都好多選擇,有肉燥飯 ,鹽酥雞,炸丸,滷水食物,貼台灣腸等等, 野飲有兩款台式手搖,珍珠奶茶同冬瓜愛玉,另外仲有紙包飲品汽水冷泡茶。火煱料就基本丸類菜等等。我即時整左個台式拼盤,同滷水拼盤,再加肉燥飯,呢到出面食都要加杯冬瓜茶,呢到出面食都要成80蚊~最復先食肥牛, 重點放左係熟食。所有野味道都唔錯,下次想食台灣野都會食呢間。
 早一日book左位,但黎到晚都可以即刻入到。
2022-09-01
$100 (Lunch)
  • 肉燥飯, 冬瓜愛玉