2022-04-15
話說今日約左妹妹去行街,當然去旺角緊係醫下個肚仔先有力去shopping咖嘛😍我地最後就簡左呢間火鍋,事關太耐冇係街食堂食,都想坐耐d傾下計😂當日我地大概1點左右就到,入到去都有好多客人,店鋪裝修好多漫畫 設計得好精緻😂餐廳地方都好大好多位置 第時開番堂食都可以三五成群一班朋友既落腳點😍一坐底員工就問我地想食咩餐,有肉、蒲、團、盛,而我地就簡左團😋😋😋而湯底就簡左藥膳醉雞湯同壽喜燒湯😍真係好岀色,個湯底十分濃😁而且d雞肉都好滑,而d肉都好高質😍😍😍😍好抵食,另外,如果有另外海鮮想叫既就可以掃QR code點餐,好方便餐廳已經擺放左好多唔同種類既丸、菜😍當中既冰菜最好食😋淨係食菜已經食到好飽,而佢飲品種類都好多選擇最後餐廳仲有甜品送俾我地食,真係有驚喜,而且仲好好食😋真係好貼心人均消費: 如果簡團:$298@1🥰🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿肉浦團火鍋放題 (旺角)旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
人均消費: 如果簡團:$298@1🥰
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
肉浦團火鍋放題 (旺角)
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿